OM OSS

Model House är modehuset mitt i city! I exklusiva lägen & lyxiga lokaler i Stockholm & Göteborg möts branschens mest professionella fotografer, makeup artister & branschfolk för att skapa ett helt unikt forum för drömmar & möjligheter.

Model House Stockholm startades den 10 januari 2007 som en fotostudio där privatpersoner får möjligheten att vara med om en modefotografering. Konceptet växte snabbt och model house blev känt som sveriges hetaste makeover studio med över 800.000 besökare sedan 2007.

Idag besöks studion av en enorm variation människor från alla bakgrunder, Familjer, företag, artister och modeller. Model House har lärt sig bemöta och tillgodose alla kunders behov och önskningar.

Den 10 mars 2008 startade Model House sin egen makeup skola samt lanserat sitt eget makeup märke Models.

Model House Göteborg startades den 19 mars 2008.

Sommaren 2012 blev model house offical partner & sponsor of miss universe sweden.

Under hösten 2013 startade model house, i samarbete med Miss Universum Sverige, en modellagentur Model House Agency. Vår vision är att vara en agentur som har nära och bra samarbeten och kunna erbjuda våra modeller både större och mindre jobb. Ta ett steg in i en spännande karriär och anmäl dig redan idag. http://modelhouseagency.com