VILLKOR

Inför bokat besök: Vi ringer och bekräftar ditt bokade besök ca.3 dagar innan besöket. Vi förbehåller oss rätten att ändra din tid eller omboka ditt besök på grund av ändrade förhållanden i vår bokningsplanering. Får vi ej kontakt med dig via telefon skickar vi mail eller sms. Model house kan ej ta ansvar för eventuella kostnader inför eventuellt ändrat besöksdatum

Policy: På Modelhouse tar vi inte nakenbilder. Det går bra med att ha bar överkropp om man tex håller för brösten. Att fota sig i underkläder går jätte bra! (Sensual Box)

Är man under 18 år så måste målsman vara med under hela besöket.

Av- ombokning eller missad tid debiteras 500 kr. Av eller ombokning sker enbart via mail senast 36 timmar innan besöket annars debiteras ni oavsett orsak.

Presentkort: Öppet köp eller Ångerrätt gäller ej vid köp av presentkort. Presentkorten kan inte heller återbetalas eller lösas ut mot kontanter.

Bildformat & Fotosession: En fotosession på model house består alltid av färg & svartvita bilder med varierade poser & ljussättningar, singel & gruppbilder. Bildformatet är högupplösta JPEG (originalen). Har man önskemål kring fotograferingen eller om man vill ha bilderna i ett annat format så måste man meddela fotografen innan fotograferingen påbörjas.

Betalningssätt: Kortbetalning samt delbetalning upp till 4 månader räntefritt. Vi samarbetar med Resurs Bank. Vi gör kreditupplysning på alla fakturabetalningar. Medtag legitimation.

Upphovsrätten till alla bilder och information på denna webbplats ägs av model house. Ingen text eller bild får kopieras, förändras eller flyttas på något sätt utan ett skrivet godkännande från oss.

Köpta bilder får endast användas för privat bruk. Om bilderna används i sociala medier så bör “model house” anges som källa.

Efter avslutat köp. Vi har EJ öppet köp på våra tjänster om du skulle ångra dig: Detta innebär att du inte kan häva köpet då det inkluderar en tjänst utan är avslutat i och med bränningen av bilderna. Detta av den enkla anledningen att du fått bilderna i digitalt format och möjligheten för oss att kontrollera om du kopierat dem är obefintlig. Om skivan ej går att öppna, repas eller förstörs har ni rätt att få en ny skiva utan extra kostnad. Kontakta oss då inom en vecka efter köp, då vi endast kan spara köpta bilder den begränsade tiden därefter så är det kunden själv som ansvarar för bilderna. För de som köper rabatterade priser på de olika paket vi har så har man endast betalt för fåtal bilder men fått resterande bildserie som bonus.

Allt detta sagt hoppas vi alla här på model house att vi gett dig vad du kom hit för: nämligen bilder att vörda och ha glädje av under en lång tid.