DIN DAG PÅ MH

Din dag på model house inleds med en snabb makeup konsultation med vår makeup artist. Makeupen anpassas sedan efter dina önskemål och personlighet. Efter sminkningen så är dags för höjdpunkten: Fotograferingen. En modefotograf guidar dig genom hela processen. För att du ska få stor variation på dina bilder så rekommenderar vi dig att ta med 2 olika outfits om du har bokat modell för en dag och 3-4 outfits om du har bokat portfolio

Ta gärna kläder med varierande stilar och färger och även olika accessoarer och skor. Har du idéer eller önskemål så kan du framföra dem för oss så hjälper vi dig på bästa sätt att få önskat resultat.

Håret: Vi ser gärna att ditt hår är färdigstylat vid ankomst. På plats i vår studio finner ni en hårstation med lock & plattänger och alla nödvändiga hårstylingprodukter som du fritt får låna för att bättra på din frisyr. 

I vår fotostudio finns det olika möbler/rekvisita och alla möjliga färger på backdrops. Efter fotograferingen får man gå igenom resultatet tillsammans med en vjewer. Bilderna kan köpas enligt vår prislista.  Vi sparar enbart köpta bilder i en månad, resten av bilderna raderas.

Beräknad tid: ca. 1- 2 timmar (med reservation för att vissa förseningar kan förekomma)