DIN DAG PÅ MH

Er dag på model house inleds med en snabb makeup konsultation med vår makeup artist. Makeupen anpassas sedan efter era önskemål och personlighet. Efter sminkningen så är dags för höjdpunkten: Fotograferingen. En modefotograf guidar er genom hela processen. För att ni ska få stor variation på era bilder så rekommenderar vi er att ta med 2 olika outfits om ni har bokat modell för en dag och 2-3 outfits om ni har bokat portfolio med fast pris

Kläder: Ta gärna kläder med varierande stilar och färger och även olika accessoarer och skor. För Grupp och familjebilder så är det väldigt viktigt att hela gruppen har antingen ljusa eller mörka kläder för bästa resultat.  Har ni idéer eller önskemål så kan ni framföra dem för oss så hjälper vi er på bästa sätt att få önskat resultat.

Håret: För att undvika förseningar ser vi gärna till att håret är färdigstylat innan ankomst.  På plats i vår studio finner ni en hårstation med lock & plattänger och alla nödvändiga hårstylingprodukter som ni fritt får låna för att bättra på frisyren. 

I vår fotostudio finns det olika möbler/rekvisita och alla möjliga färger på backdrops. Efter fotograferingen får man gå igenom resultatet tillsammans med en vjewer. Bilderna kan köpas enligt vår prislista.  Vi sparar enbart köpta bilder i ett år, resten av bilderna raderas.

Beräknad tid: ca. 1- 2 timmar (med reservation för att vissa förseningar kan förekomma)