LEDIGA JOBB

Sveriges roligaste arbetsplats söker DIG som vill bli en av vårt team!

Du som söker är mode & skönhets intresserad, en glädjespridare med högt tempo & framförallt att du gillar att jobba med människor.

Som Kundbokare ska du ha dokumenterad erfarenhet av telefonjobb, trevlig telefonröst och bra förmåga att kommunicera med olika slags människor.

Som Bildvjuare ska du ha dokumenterad erfarenhet av både sälj & kundkontakt. Vi ställer höga krav på dig och din personlighet eftersom du kommer att sitta face to face med våra kunder.

Som Makeup artist/ Hårstylist ska du ha en fullständig utbildning, dokumenterad erfarenhet av yrket, social kompetens och bra förmåga att att ta fram det bästa hos varje kund.

Som Modefotograf behärskar du både ljus & foto teknik, du är uppdaterad tekniskt, du har många års erfarenhet av studiofotografering & har ett öga för mode & skönhet.

Vi har ständig rekrytering och är alltid på jakt efter nya talanger. Har du vad som krävs för att jobba hos oss så tveka inte att maila din ansökan! Skicka ditt cv med bild på dig till jeanette@modelhouse.se